MLL:n Ikaalisten yhdistys

Ikaalislaiset perheet ovat meille tärkeitä!

Ajankohtaista

MLL:n Ikaalisten yhdistyksellä on tapahtumia ympäri vuoden. Lisäksi järjestämme ajankohtaisia koulutuksia ja kerhoja. Parhaiten tietoa tapahtumista saat seuraamalla facebook -sivujamme. Päivitämme ajankohtaista tietoa myös nettisivujen uutisiin ja tapahtumiin.

Juhlavuosi
Vuonna 2020 Mannerheimin lastensuojeluliitto juhlii 100 -vuotista taivaltaan. Upeaa saada olla osa tätä tarinaa!

Liity jäseneksi

MLL:n Ikaalisten yhdistys pyrkii vahvasti ajamaan alueemme perheiden hyvinvointia. Järjestämme viikottaisia perhekahviloita sekä paljon tapahtumia ja kerhoja. Tavoitteemme on tuoda lasten- ja nuorten ääni osaksi kaupunkimme päätöksentekoa ja olla luomassa entistä perheystävällisempää Ikaalista. Olet tervetullut mukaamme! Yhdistyksen jäsenenä tuet myös toimintaamme ja pääset nauttimaan hienoista jäseneduistamme. Kiitos tuestasi!

Uutisia: