Tapahtumat

MLL Ikaalisten yhdistys järjestää monipuolisen kerhotoiminnan ohella erilaisia tapahtumia, koulutuksia, kursseja ja teemaluentoja, jotka edesauttavat lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia.

Vuoden päätapahtumamme on Perheen Päivä, joka järjestetään syksyllä. Lisäksi järjestämme keväisin lastentarvikekirppiksen ja sen yhteydessä jotain mukavaa lapsillekin. Kirppis järjestetään myös Perheen Päivän yhteydessä. Lisäksi järjestämme toiveiden ja palautteiden perusteella mm. luentoja ja kursseja sekä myös jäsenille suunnattuja tapahtumia. Tutustu tapahtumiin tarkemmin vasemmalla olevista linkeistä!

Perhekahvilat

Keskustan perhekahvila on auki ympäri vuoden. Peukaloisessa kahvitellaan, leikitään ja parannetaan maailmaa tiistai- ja keskiviikkoaamuisin klo 10-12. Lisäksi perhekahvilat kokoontuvat Kovelahdessa ja Luhalahdessa.

Perhekahviloiden päivät löytyvät myös etusivun kalenterista ja tarkemmat tiedot Perhekahvilat-sivulta. Tervetuloa uudet ja vanhat perhekahvilakävijät!