Perhekahvila Peukaloinen Ikaalisten keskustassa

PERHEKAHVILA PEUKALOINEN

Hei sinä äiti, isä tai vaikkapa isovanhempi!

Tule tutustumaan ja tapaamaan muita alueen vanhempia lapsineen
PERHEKAHVILA Peukaloiseen, Oikotie 2-4, Ikaalinen. Peukaloinen sijaitsee Kelloliike Hakkaraisen alapuolella, HiusStudio Teijan naapurissa.

Aamupäivä-perhekahvila on avoinna TIISTAISIN klo 9:30 - 13.00

Perhekahvila on helppo ja kiva tapa tutustua toisiin vanhempiin ja vaihtaa kokemuksia sekä kuulumisia. Samalla lapset voivat leikkiä, piirrellä, pelata pelejä ja syödä vaikka lounasta. Kahvilassa on mikroaaltouuni ruuan lämmittämistä varten. Eurolla voit ostaa kahvia, teetä, mehua ja pikkupurtavaa.

Tule mukaan emäntä-/isäntärinkiin

- ota yhteyttä Jenni Matulaan (jenni.matula(at)gmail.com tai lähetä viestiä ikaalisten.yhdistys(at)mll.fi. Emäntä/isäntä hoitaa vastuukerrallaan ostokset, tarjoilunlaiton ja huolehtii kahvilan päätyttyä tiskit ja imuroinnin. Monesti yksi emäntä avaa kahvilan ja toinen sulkee. Ja kuten kahvilamme toiminta-ajatukseen kuuluu, yhdessä tehdään ja hyvä tulee - eli apuja saa emäntävuoron aikana!

Peukaloisen vaaleat leivät tarjoaa Koiviston kotileipomo ja ruisleivät Paulan konditoria.

Yhdistys kiittää yhteistyöstä!