Vuokraustoiminta

Kaikkea ei tarvitse hommata itse!

Voit vuokrata yhdistykseltämme alla näkyviä asioita.
Vuokraustiedustelut: ikaalisten.yhdistys@mll.fi

Hattarakone

Hinta on 20 euroa Ikaalisten yhdistyksen jäseniltä ja 30 euroa ei-jäseniltä. Muut yhdistykset ja yritykset voivat vuokrata konetta hintaan 50€/kerta Hinta sisältää 20 kpl tötteröä. Lisätötteröt 10 senttiä kpl. Vuokrausehtona on, että kone palautetaan siistinä ja ehjänä.

Kastemekko

Vuokra 5 €/ristiäiset. Palautathan vuokraamasi tavarat puhdistettuina. Kastemekon kangas on luonnonvalkoista, kiiltävän sileää ja kauniisti laskeutuvaa. Helman alaosan päällä vyötäröltä kauniisti laskeutuva, pienillä helmillä somistettu harso. Vaalean punainen tai sininen samettirusetti kiinnitetään painonepparilla.

Yhdistyksen toimitila Ikaalisten keskutassa

Toimitilaamme Peukaloista voit vuokrata kokouksia, kutsuja, harrastusryhmiä, synttäreitä, illanistujaisia tms. varten. Maksu 10 €/2 tuntia, pidemmät ajat sovitaan erikseen. Tilan vuokra-asiakas vastaa tilan siivoamisesta vuokra-ajan päätteeksi.
Osoite: Oikotie 2-4, 39500 Ikaalinen

Tiedustelut: Mirja Hanhikangas p. 0400-408 197

Matkasänky

4 €/viikonloppu
8 €/viikko
10 €/2 viikkoa
Palautathan vuokraamasi tavarat puhdistettuina.