Lastenhoitokurssi

MLL Ikaalisten yhdistys järjestää lastenhoitokursseja vähintään 15 vuotta täyttäneille nuorille. Kursseihin sisältyy luentoja, ennakkotehtäviä sekä erityyppistä harjoittelua. Kurssin suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä yhdistyksemme lastenhoitopalvelun kautta.

Lastenhoitokurssi kevät 2020

Lastenhoitokurssi alkaa jälleen tänä keväänä! Ensimmäinen kurssikerta on 7.4. ja ilmoittautuminen kurssille on 1.4. mennessä. Kurssi järjestetään Perhekahvila Peukaloisen tiloissa Ikaalisten keskustassa (Oikotie 2-4)
Kurssiin sisältyy 4 lähiopetuskertaa (tiistaisi 7.4.-28.4.) sekä 3 x 2h harjoittelukertaa perheissä.

Ilmoittaudu mukaan laittamalla sähköpostia Paula Pihkoluomalle  paula.pihkoluoma(a)hotmail.com

Kurssin hinta on 30€ osallistuja ja sen läpäisy oikeuttaa toimimaan lastenhoitajana MLL:n lastenhoitoringissä. Hoitajat työskentelevät perheissä ja erilaisissa tapahtumissa.  Kurssilla tutustutaan esim. lasten kehitystasoihin, ravitsemukseen ja turvallisuusasioihin.

MLL:n lastenhoitajien tuntipalkat 2020 ovat:
8,20€ arkisin
11,20€ lauantaisin
13,20€ sunnuntaisin
Palkan maksaa MLL:n Ikaalisten yhdistys.