Yhdistyksen 90v-juhlat

90 v. juhlat 24.11.2013

Ikaalisten yhdistys juhli 90-vuotissynttäreitä sunnuntaina 24.11.2013. Juhla pidettiin Omalla Tuvalla teemalla Lasten linnanjuhlat ja juhlaväki koostui prinsessoista, prinsseistä ja ritareista - pienistä ja isoista.

Kasittulan Annen muskariryhmät ja Purasen Eijan tanssijat sekä musiikkiopiston jousisoittajat esiintyivät. Hämeen piirin tervehdyksen toi toiminnanjohtaja Marita Viertonen ja Ikaalisten kaupungin varhaiskasvatuksen päällikkö Mari Takkinen piti juhlapuheen. Esitysten lomassa palkittiin aktiivisia vapaaehtoisia. Lopuksi nautittiin kakkukahvit.

KIITOS jokaiselle juhlassa olleelle ja kaikille niille vapaaehtoisille, joiden myötä yhdistys on toiminut aktiivisesti nämä ensimmäiset 90 vuotta!

Lisää kuvia löytyy yhdistyksen Facebook-sivuilta.

Ansiomerkkien ja huomionosoitusten saajat täältä.