Yhdistyksemme

MLL:n Ikaalisten yhdistys, perustettu vuonna 1923

MLL Ikaalisten yhdistys on luotettava, hyvämaineinen, yhteistyökykyinen ja paikallinen toimija. Vaikutamme perheiden hyvinvointiin tekemällä aktiivisesti yhteistyötä myös kunnan kanssa. Yhdistyksellä on avoin toimintakulttuuri, kaikki halukkaat voivat ideoida ja osallistua toimintaan. Yhdistyksen päätöksenteko- ja toimintajärjestelmä on nopea ja tehokas. Yhdistyksellä on hyvin vakaa ja asiantuntevasti hoidettu talous sekä hallinto. Uudet aktiiviset toimijat ovat tervetulleita mukaan.

Yhteistyö toimii hyvin kaupungin, koulujen, seurakunnan ja muiden järjestöjen kanssa.

Lastenhoitotoiminta jatkuu niin yhdistyksen välittämänä kuin yhdistyksen myymänä ostopalvelunakin. Alle kouluikäisille lapsille suunnattu toiminta on monipuolista ja suosittua (kerhot, kahvilat, teemaillat, kirppistapahtumat yms.). Perhekahvilamme toimivat hyvin ja ovat suosittuja kohtaamispaikkoja.

MLL Ikaalisten yhdistys keskittyy hoitamaan tuttuun tapaan alle kouluikäisten lasten  harrastustoimintaa ja pienten lasten vanhempien vertaistukitoimintaa. Yhdistyksellä on kolme perhekahvilaa: keskustassa, Kovelahdessa ja Luhalahdessa. Järjestämme Käsillä tekemisen iloa –kerhoja sekä erilaisia liikuntakerhoja. Lisäksi pyrimme vuoden aikana järjestämään erilaisia tapahtumia ja teemaluentoja sekä tukemaan lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointiin ja terveyden edistämiseen liittyviä hankkeita.