Yhdistyksen 100-vuotisjuhlassa palkittiin ansioituneita vapaaehtoisia

1.12.2023

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Ikaalisten yhdistys juhlisti satavuotista toimintaansa lauantaina 18.11.2023. Juhlapäivä aloitettiin kaikille avoimella teatterihetkellä Puukellarista perhekahviloihin -näytelmän parissa. Puukellarista perhekahviloihin on Minna Lähteenmäen käsikirjoittama ja ohjaama esitys, joka kuvaa Ikaalisten yhdistyksen toimintaa sen satavuotisen historian aikana. 


Juhla jatkui kutsuvierastilaisuudella Omalla Tuvalla, jonne juhlapuhujaksi oli saapunut Mannerheimin Lastensuojeluliiton pääsihteeri Milla Kalliomaa. Myös Ikaalisten kaupunginjohtaja Eeva Viitanen piti juhlapuheen tilaisuudessa. 


Juhlatilaisuudessa palkittiin myös yhdistyksen pitkäaikaisia vapaaehtoisia ansiokkaasta lasten ja nuorten eteen tehdystä työstä seuraavin ansiomerkein:

MLL-mitali: Mirja Hanhikangas

Kultainen ansiomerkki: Hanna Saine, Kati Vitikainen

Hopeinen ansiomerkki: Minttu Haveri, Henriikka Niemenmaa, Paula Pihkoluoma

Pronssinen ansiomerkki: Arja Asell, Tuija Holma, Sari Lahtinen, Pipsa-Tytti Läykki, Sirpa Marttila, Eija Puranen, Sanna Ängeslevä


MLL:n Ikaalisten yhdistys haluaa kiittää kaikkia juhlapäivään osallistuneita ja yhdistyksen pitkää toimintaa eri tavoin muistaneita. Lämpimät kiitokset myös kaikille juhlanäytelmän vapaaehtoisille näyttelijöille sekä näytelmän ohjaaja ja käsikirjoittaja Minna Lähteenmäelle. Työmme lasten ja nuorten eteen jatkuu toivottavasti myös seuraavat sata vuotta! Lapsen ensin nyt ja aina!


Valokuvat: Ikaalisten valokuvaamo, Viivi Hautamäki