PDF-tiedostoTervetuloa perhekahvilaan (1.1 MB)
Tervetuloa perhekahvilaan
PDF-tiedostoKylämummi- ja vaaritoiminta.pdf (370 kB)
Tule kylämummiksi tai -vaariksi!
MS Word -tiedostoTavattoman erilaista vai erityisen tavallista Sophie 4.2013.docx (11 kB)
Henna Niemenmaan kirjoitus Ikaalisten yhdistyksen perhekahviloista MLL:n Hämeen piirin lehteen 28.11.2013

Perhekahvilat

Peukaloinen näyttää ulkoa tältä

PERHEKAHVILA PEUKALOINEN

Hei sinä äiti, isä tai vaikkapa isovanhempi!

Tule tutustumaan ja tapaamaan muita alueen vanhempia lapsineen
PERHEKAHVILA Peukaloiseen, Oikotie 2-4, Ikaalinen. Peukaloinen sijaitsee Kelloliike Hakkaraisen alapuolella, HiusStudio Teijan naapurissa.

Aamupäivä-perhekahvila on avoinna TIISTAISIN ja KESKIVIIKKOISIN klo 10 - 12.00

Perhekahvila on helppo ja kiva tapa tutustua toisiin vanhempiin ja vaihtaa kokemuksia sekä kuulumisia. Samalla lapset voivat leikkiä, piirrellä, pelata pelejä ja syödä vaikka lounasta. Kahvilassa on mikroaaltouuni ruuan lämmittämistä varten. Eurolla voit ostaa kahvia, teetä, mehua ja pikkupurtavaa.

Tule mukaan emäntärinkiin

- ota yhteyttä kati Vitikaiseen (jenni.matula(at)gmail.com tai lähetä viestiä ikaalisten.yhdistys(at)mll.fi. Emäntä hoitaa vastuukerrallaan ostokset, tarjoilunlaiton ja huolehtii kahvilan päätyttyä tiskit ja imuroinnin. Monesti yksi emäntä avaa kahvilan ja toinen sulkee. Ja kuten kahvilamme toiminta-ajatukseen kuuluu, yhdessä tehdään ja hyvä tulee - eli apuja saa emäntävuoron aikana!

Peukaloisen vaaleat leivät tarjoaa Koiviston kotileipomo ja ruisleivät Paulan konditoria.

Yhdistys kiittää yhteistyöstä!

Puuhailua kerhotilassa

PERHEKAHVILA LUHALAHDESSA

(Luhalahdentie 2199, Luhalahden kirkon kerhotila)

PERHEKAHVILA klo 10-12.00 seuraavina päivinä:

Keskiviikkoisin viikoilla: 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19 ja 21

ILTAPERHEKAHVILA klo 16.30-19.00

Maanantaisin 18.2, 18.3, 15.4 ja 13.5.

Perhekahvila on helppo ja kiva tapa tutustua toisiin vanhempiin ja vaihtaa kuulumisia ja kokemuksia. Samalla lapset voivat leikkiä, piirrellä, pelata pelejä ja syödä vaikka lounasta. Kahvilassa on mikro ruuan lämmittämistä varten. Mukaan pienet eväät, kahvia ja teetä tarjolla, kahvipullaa nyyttäriperiaatteella.

Olette lämpimästi tervetulleita!

Lisätietoja:

Facebookissa MLL Ikaalinen sekä Luhalahden touhukkaat.

Raija Aulomaa 040 509 4911 ja Sirpa Marttila 044 3646 754

Kylätalo Nousula Kovelahdessa

PERHEKAHVILA KOVELAHDESSA

Kovelahden perhekahvila kokoontuu satunnaisesti kylätalo Nousulassa. Kokoontumisajankohtaa voi tiedustella yhteyshenkilöltä.

Perhekahvilatapaamisissa keitetään joka kerta kahvit. Lisäksi tarjolla on voileipää, hedelmää tms. pientä syötävää. Omat eväät voi myös ottaa mukaan. Nousulasta löytyy mikroaaltouuni ruoan lämmittämistä varten. Kokoontumisista tiedotetaan tarkemmin tekstiviestitse, ilmoittele puhelinnumerosi yhteyshenkilölle, jos haluat lisäinfoa!

Yhteyshenkilö: Johanna Luotolinna p. 044 379 6081 tai johanna.luotolinna (at) gmail.com

Kahvilalla on myös Facebookissa ryhmä, hae hakusanalla "kovelahden perhekahvila".

Tervetuloa mukaan yli kylä- ja kuntarajojen! :)