MS Word -tiedostoTavattoman erilaista vai erityisen tavallista Sophie 4.2013.docx (11 kB)
Henna Niemenmaan kirjoitus Ikaalisten yhdistyksen perhekahviloista MLL:n Hämeen piirin lehteen 28.11.2013
PDF-tiedostoTervetuloa perhekahvilaan (1.1 MB)
Tervetuloa perhekahvilaan
PDF-tiedostoKylämummi- ja vaaritoiminta.pdf (370 kB)
Tule kylämummiksi tai -vaariksi!

Toiminta

MLL:n Ikaalisten yhdistys keskittyy hoitamaan alle kouluikäisten lasten harrastustoimintaa ja pienten lasten vanhempien vertaistukitoimintaa. Yhdistyksellä on kolme perhekahvilaa: keskustassa, Kovelahdessa ja Luhalahdessa. Järjestämme Käsillä tekemisen iloa –kerhoja sekä naperojumppaa/Peuhukerhoa.

Lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia ja teemaluentoja sekä tuemme lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointiin ja terveyden edistämiseen liittyviä hankkeita. Tutustu toimintaamme tarkemmin vasemmalla olevien linkkien kautta!