Muut tapahtumat

Kilttejä tyttöjä!

KIITOS!

MLL:n Ikaalisten yhdistys kiittää omasta puolestaan kaikkia Hyvän Mielen Pikkujoulut -hyväntekeväisyystapahtumaan osallistuneita sekä TAYSin lastenosastolle lahjoittaneita henkilöitä, yrityksiä ja yhdistyksiä.

Kiitos Korsuretkille ja Sanni Luomahaaralle, että saimme olla mukana tekemässä tätä hyväntekeväisyystapahtumaa!

Tapahtumapäivän tuotto oli 1840,76  €, hieno potti! Kiitos, että olit mukana!

Lisätiedot: www.korsuretket.fi ja Facebook

MLL:n Hämeen piirin toiminnanjohtaja Marita Viertosen tervehdys:

Lapsinäkökulma

Ilosofia on mielestäni hauska ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton arvoja kuvaava sana. Ilosofian voi näin joulun alla kiteyttää Ozora Davista mukaellen.

Minä uskon jokaisen tytön ja pojan mittaamattomiin mahdollisuuksiin. Minä uskon kaikkien lasten sydämissä olevaan mielikuvitukseen, luottamukseen, toiveisiin ja ihanteisiin.

Minä uskon luonnon, taiteiden, kirjojen ja ystävyyden kauneuteen. Minä uskon velvollisuuden tuottamaan tyydytyksen. Minä uskon jokapäiväisen elämän pieniin kotoisiin iloihin.

Lämmin tervehdys Hyvän Mielen Pikkujoulut – hyväntekeväisyystapahtuman järjestäjille lasten ja pikkupotilaiden hyväksi tekemästänne arvokkaasta ja yhteisöllisestä työstä.

Pitäkää huolta toinen toisistanne!

Ystävällisin terveisin
Marita Viertonen
toiminnanjohtaja
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri ry

MLL:n Ikaalisten yhdistyksen puheenjohtaja Kati Vitikaisen tervehdys:

Tonttumainen tervehdys!

Tähän vuoden pimeimpään aikaan, mistä saisikaan enemmän iloa kuin lasten touhujen seuraamisesta. Onkin hienoa olla mukana toteuttamassa tällaista Hyvän mielen pikkujoulu-tapahtumaa ja huomata, että on edelleen olemassa paljon aitoa auttamisen halua. Yhdessä voimme tehdä pienillä asioilla paljon hyvää ja saada vielä valoa ja voimaa tästä vapaaehtoistyöstä! Anna siis hyvän kiertää, niin luot itsellesi ja muille hyvää (joulu)mieltä!

MLL:n Ikaalisten yhdistys ry:n puolesta,
IHANAa JOULUa!

Kati Vitikainen
MLL:n Ikaalisten yhdistys ry

Yhdistys mukana koulujenvälissä

Ikaalisissa pidettiin koulupäivä la 13.9.2014 yleisurheilupäivän merkeissä. Tapahtuma järjestettiin urheilukentällä. Kilpailujen lisäksi oppilailla oli mahdollisuus käydä tutustumassa alueen yhdistysten ja muiden toimijoiden tarjoamiin palveluihin.

MLL:n pisteessä pääsi kokeilemaan onneaan kortinheitossa ja sai mukaansa luumuja ja omenoita sekä tietoa Lasten ja nuorten puhelimesta ja Nuortennetistä.

90 v. juhlat 24.11.2013

Ikaalisten yhdistys juhli 90-vuotissynttäreitä sunnuntaina 24.11.2013. Juhla pidettiin Omalla Tuvalla teemalla Lasten linnanjuhlat ja juhlaväki koostui prinsessoista, prinsseistä ja ritareista - pienistä ja isoista.

Kasittulan Annen muskariryhmät ja Purasen Eijan tanssijat sekä musiikkiopiston jousisoittajat esiintyivät. Hämeen piirin tervehdyksen toi toiminnanjohtaja Marita Viertonen ja Ikaalisten kaupungin varhaiskasvatuksen päällikkö Mari Takkinen piti juhlapuheen. Esitysten lomassa palkittiin aktiivisia vapaaehtoisia. Lopuksi nautittiin kakkukahvit.

KIITOS jokaiselle juhlassa olleelle ja kaikille niille vapaaehtoisille, joiden myötä yhdistys on toiminut aktiivisesti nämä ensimmäiset 90 vuotta!

Lisää kuvia löytyy yhdistyksen Facebook-sivuilta.

Ansiomerkkien ja huomionosoitusten saajat täältä.