Jäsenillat

Jäsenilta 15.6.2015

Aurinkoa, leikkiä, makkaranpaistoa, vaahtokarkkeja ja jäätelöä

Vuoden 2015 jäseniltaa vietettiin aurinkoisessa, mutta tuulisessa säässä Kilvakkalan koulun pihamaalla. Lapset leikkivät, kisasivat ja temppuilivat liikuntakärryn sekä koulun pihan välineillä.

Mitäpä sitä kesäilta olisi ilman makkaranpaistoa. Makkaran lisäksi herkuteltiin paahdetuilla vaahtokarkeilla ja jäätelöllä.

Lopuksi lapset innostuivat vielä köydenvetokilpailusta, jossa käytiinkiin tiukka taisto.

Kiitos kaikille iltaan osallistuneille!

Alkaa olemaan poikien hyvin ruokkima nuotio valmis.

Jäsenilta Toivolansaaressa 16.6.2014

Jäseniltaa vietettiin Toivolansaaren leirintäaluella grillaillen ja puuhaillen liikuntavälineillä. Kivaa oli myös Angry Birds -suunnistus ja hienot kasvomaalaukset. Muutama jopa uskaltautui saunasta kastautumaan Kyrösjärven aaltoihin.

Mukava ilta oli, kiitos jäsenille perheineen ja yhdistyksen aktiivisille ihmisille!

Lastenhoitajat leikittivät lapsia jäsenillassa.

MLL:n Ikaalisten yhdistys hemmotteli jäseniään Toivolansaaressa 17.6.2013

Nuotiolla makkaraa ja tikkupullaa, palanpainikkeeksi mehua ja kahvia, iloista lasten leikkiä sekä virkistäytymistä saunassa ja Kyrösjärvessä. Niistä oli jäsenilta tehty. Sääkin suosi, kun aurinko paistoi sateisen aamun jälkeen. Iso joukko Ikaalisten yhdistyksen jäseniä vietti leppoisaa iltaa Toivolansaaressa.

Ikaalisten yhdistys kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita lapsia ja aikuisia sekä talkooväkeä.

TIKKUPULLAT

4 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
2 rkl sokeria
2 tl leivinjauhetta tai kuivahiivaa
1½ dl vettä

Iloisia ja makoisia hetkiä tikkupullien parissa!

Tapahtumaa tukemassa olivat Ikaalisten kylpyläkaupunki ja Neste Ikaalinen.