Paikalliset jäsenedut

MLL:n Ikaalisten yhdistys tarjoaa jäsenilleen mm. kirppispaikat sekä naperojumpat jäsenhintaan sekä alennuksia järjestämiimme tapahtumiin ja retkiin.

Kiitos monien yhteistyöyritystemme, esittämällä MLL:n Ikaalisten yhdistyksen jäsenkortin sinun on mahdollista  hyödyntää seuraavat edut:

Parturiliike Rauskitar
Kauppakeskus Komppi, Karhoistentie 3, Ikaalinen

- MLL:n Ikaalisten yhdistyksen jäsenet saavat tuoteostosten yhdessä annettavaan leimakorttiin tuplaleimat jokaisesta ostoksesta. Täydellä leimakortilla saa seuraavaan ostokseen -30 % alennuksen. Sopimus on voimassa vuoden 2019 loppuun.

Nannan Paperi&Helmi
Kortteenkatu 1, Ikaalinen

- Jäsenkorttia näyttämällä -15% alennus kaikista tuotteista (myös tarjoustuotteet). Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Q-Kenkä/Star Jeans
Läykinkatu 1, Ikaalinen

- Tarjoamme normaalihintaisiin lasten kenkiin ja -vaatteisiin (128-176 cm) -15% alennuksen jäsenkorttia näyttämällä. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Ikaalisten Valokuvaamo
Vanha Tampereentie 10, Ikaalinen
- Alennus MLL:n jäsenille on -10 % ja koskee vauvakuvauksia, raskausajan muotokuvauksia sekä alle 15-vuotiaiden lasten kuvauksia (yksilö- ja perhekuvat). Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Ikaalisten Kirjakauppa
Vanha Tampereentie 10, Ikaalinen

- Ikaalisten yhdistyksen jäsenkortilla -20% alennus normaalihintaisista lastenkirjoista. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Kelloliike T. Hakkarainen
Vanha Tampereentie 15-17, Ikaalinen

- Ikaalisten yhdistyksen jäsenkortilla -10-15% alennus tuotteista riippuen (lukuunottamatta Kalevala koru ja Nomination-tuotteita). Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Optikko Syrjänen Silmäasema
Vanha Tampereentie 14, Ikaalinen

- Jäsenille -20% alennus silmälaseista ja aurinkolaseista. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Kauneushoitola Onni ja Ilona
Vanha Tampereentie 7, Ikaalinen

- Ikaalisten yhdistyksen jäsenkortilla -15% alennus palveluista ja tuotteista. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Reima Outlet Ikaalinen
Kauppakeskus Komppi, Karhoistentie 3, Ikaalinen

- Kauppakeskus Kompissa sijaitseva Reima outlet tarjoaa Reiman oman valikoiman normaalihintaisiin tuotteisiin -10% alennuksen jäsenkorttia näyttämällä. Sopimus on voimassa vuoden 2019 loppuun.

IS-tarvike Oy/IS-SPORTTI
Kortteenkatu 6, Ikaalinen

- IS-SPORTIN normaalihintaisiin tekstiileihin ja jalkineisiin -20% alennus jäsenkorttia näyttämällä. Sopimus on voimassa vuoden 2019 loppuun.

UutisOiva
Keskisenkatu 1, Ikaalinen, 03-3143 3150

- MLL:n Ikaalisten yhdistyksen jäsenet saavat lukea UutisOivan digilehteä 4€ hintaan 2 kuukautta. Mikäli tilauksen haluaa tämän jälkeen vahvistaa lehdellä on tilaajille tarjoushinta. Tarjous on voimassa vuoden 2019 ja koskee uusia Oivan tilauksia. Tilaukset puhelimitse, muista mainita jäsenetu soittaessa.

Varpukka
Vanha Tampereentie 14 - 16, Ikaalinen

- MLL:n Ikaalisten yhdistyksen jäsenet saavat kukkakaupalla jäsenkorttia näyttämällä -10% alennuksen viherkasvien ja kynttilöiden hinnoista. Tarjous voimassa vuoden 2019 loppuun.

Lastenkirjakauppa Satunurkka
Verkkokauppa, tilaukset kirjat@satunurkka.fi

- Ikaalisten yhdistyksen jäsenet saavat  -10% alennus verkkokaupan lastenkirjoista. Sopimus on voimassa toistaiseksi ja koskee vain verkkokaupan tuotteita. Jos haluat alennetun hinnan, laita tilauksesi maililla kirjat@satunurkka.fi ja mainitse MLL Ikaalinen.

Cafe Sammi
Kolmostie 690, Ikaalinen

- Ikaalisten yhdistyksen jäsenet saavat  -15% alennuksen kaikista Xmeal tuotteista. Muista näyttää jäsenkorttisi kassalla.